Mi-e mai usor sa lucrez ca model de videochat la Heylux

0
1642

Oamenii pot avea multe impresii despre un job, dar pana nu vad cum este sa lucrezi in acel loc cu ochii lor, n-au de unde sti cum e pe bune. La fel si cu videochatul. Oamenii au multe impresii despre asta, dar abia eu am vazut cum este cu adevarat acest job, in momentul in care m-am alaturat echipei de la Heylux.

Nu te gandi, ca si eu aveam impresii gresite despre videochat. Tocmai de asta si spun asta acum, pentru ca stiu cum gandeam inainte. Ba chiar mi-am spus ca orice as face, eu niciodata nu as fi o fata din aceea care e model de videochat. Mi se parea ca-mi pastrez mandria si demnitatea daca nu ma angajez in videochat.

In alta parte n-as putea castiga cat castig zilnic la Heylux Iasi

Cand, de fapt, sunt mult mai demna acum ca lucrez ca model de videochat si am alta viata, una mult mai frumoasa decat as fi sperat. Zic asta pentru ca niciodata n-am avut castigurile pe care le am in acest studio, ca model. Nici n-as fi avut cum. Ia in calcul faptul ca eu castig intre 300 si 800 de lei ZILNIC la Heylux, iar in Romania salariul minim este 1000 de lei.

Cine ar oferi mai mult, daca acesta este minimul? Doar firmele private ce mai ofera ele salarii mai bunisoare, dar tot cam pe-acolo. Asadar, e clar ca n-as fi avut cum sa am in alta parte castigurile pe care le am acum ca model de videochat. Varianta asta este exclusa, pentru ca joburile obisnuite nu-s precum cel de la Heylux.

La Heylux eu imi fac programul de munca, eu am targetul stabilit. Adica eu imi propun ca astazi sa castig o anume suma din videochat si tot eu incerc s-o castig. Intelegi? Nu mai este ca la alte joburi, unde ti se ofera un salariu standard si aia e.

Toate fetele de la Heylux se simt libere la munca

Heylux este un studio unde se fac angajari, insa odata ajunsa aici, nu te simti ca la un job. Adica aici am parte de locul de munca unde pot munci, insa totul depinde numai de mine, eu fac regulile. Sunt libera in totalitate, asta vreau sa spun, ca niciun contract si nicio regula stupida nu ma conditioneaza.

Acum, nu stiu ce preferi tu, dar eu vazand cum este videochatul la Heylux, mi-e mult mai usor sa lucrez aici pentru banii acestia, decat sa ma chinui in alta parte pentru mai putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here