Mituri despre videochat, demontate

0
1449
luckystudio.ro

Nimeni nu poate spune că odată ce aude cuvântul videochat nu are deja un set de păreri preconcepute despre acest domeniu. Românii încă privesc cu reticenţă joburile în acest domeniu şi etichetează într-un anume fel tot ceea ce este legat de asta. Adevărul este că s-au format o serie de mituri, păreri preconcepute, prejudecăţi sau oricum aţi vrea să le spuneţi, legate de videochat şi de ceea ce implică asta.

Dorind să demonteze toate aceste mituri, un studio premium de videochat din Iaşi – este vorba despre Lucky Studio – cel mai mare din zona Moldovei şi unul din cele mai mari din ţară anulează pas cu pas toate concepţiile greşit formate.

1. Videochatul implică o obligaţie pentru modele de a face anumite lucruri. Total greşit! Modul în care captează interesul admiratorilor online ţine doar de ele, de modele. Pot să cânte, să danseze, să stea pur şi simplu de vorbă – totul ţine de decizia lor, ele îşi impun limitele. Din acest motiv există şi profilele pe care pot lucra la alegere – adult şi non-adult.

2. Nu există confidenţialitate. Din nou fals! Un grad de confidenţialitate mai ridicat decât la Lucky Studio poate că nu se găseşte la nici un alt tip de job. Modelelor li se garantează asta atât prin contractele pe care le semnează, cât şi prin posibilitatea ce li se oferă de a restricţiona anumite ţări pentru comunicare – poate au cunoştinţe, rude sau prieteni pe acolo. În plus, chiar şi titlul jobului este cel reglementat de lege, respectiv operator calculator. Astfel fetele dezvăluie ce job au doar dacă îşi doresc ele însele asta.

3. Munca la videochat este ilegală. Dimpotrivă, dovadă stă numărul mare de studiouri din ţară şi creşterea continuă pe care o cunoaşte această industrie. Întreaga activitate se desfăşoară legal, conform cu legile în vigoare, contractele de muncă încheiate şi împlinirea vârstei de 18 ani fiind condiţii obligatorii pentru angajare.

4. Unele fete, modele sau nu, din auzite sau din surse sigure, spun că lucrând într-un astfel de domeniu rişti să „iei ţeapă” la bani. Pentru a demonta acest mit şi pentru a asigura o transparenţă totală, Lucky Studio oferă fiecărui model ocazia de a-şi calcula banii câştigaţi după fiecare tură lucrată, dar şi posibilitatea de a încasa remuneraţia zilnic, la încheierea celor 8 ore lucrate.

Condiţiile extraordinare oferite de Lucky Studio demontează absolut orice mituri şi concepţii greşit formate despre domeniul videochatului. Stă drept dovadă numărul tot mai mare de modele angajate, ce primesc bonusuri şi un tratament exact cum spune şi denumirea: modele îngrijite, aranjate, coafate şi foarte bine plătite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here