Model de videochat la Lucky Studio- un job de la care nu-mi vine să renunţ

0
1437
lucky studio

Poate că unele dintre voi aţi auzit despre Lucky Studio, sau poate că nu aveţi habar despre ce e vorba. Vă spun eu: Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi, Moldova şi din întreaga ţară. Nu vă atrage ideea de a lucra într-un astfel de studio? Sincer vă spun, nici pe mine nu m-a încântat la început, dar asta e doar din cauză că avem păreri preconcepute cărora le dăm crezare exact degeaba.

A lucra în videochat nu înseamnă în niciun caz să ţi se impună să faci ceva anume. Totul stă în alegerea ta, ai parte de libertate şi de respect din partea tuturor colegelor. Asta cel puţin la Lucky Studio, nu ştiu cum e la alte studiouri, dar de la prietenele mele care îmi sunt şi colege şi care au mai lucrat în domeniu am înţeles că atmosfera şi condiţiile găsite aici nu le-au mai întâlnit nicăieri.

Jobul de model de videochat a venit pentru mine ca o salvare. Eram într-o perioadă critică: stăteam foarte prost cu banii, ai mei trebuiau să mă întreţină şi pe mine şi pe sora mea în facultate – deci făceau şi ei ce puteau, dar nu era de ajuns. Sătulă de a trăi cu strictul necesar şi de a mă abţine de la multe, m-am hotărât să mă angajez. Aveam nevoie obligatoriu de un program flexibil sau chiar de ceva part-time care să îmi permită să merg şi la facultate. Problema era că nimeni nu te angajează fără experienţă. Asta până am aflat despre angajările la Lucky Studio.

Mi-am spus că nu am nimic de pierdut, dar pe de altă parte îmi era frică de faptul că voi fi arătată cu degetul. La interviu am fost asigurată că nimeni nu va afla despre ceea ce fac, nici chiar un viitor angajator – pe contractul meu de muncă urma să fie trecută funcţia de operator calculator. Dar – şi aici e un mare DAR – nu v-am spus de condiţiile şi bonusurile de care beneficiez ca model de videochat.

Da, m-am angajat în cele din urmă. E o alegere pe care nu o regret niciodată! Să fim sincere, fetelor: nu vă place să fiţi zi de zi răsfăţate, îngrijite, respectate? Nu vă place să ştiţi că aveţi tot ce vă doriţi – pentru că salariul la Lucky Studio oferă o astfel de ocazie? Asta am găsit eu la Lucky Studio – machiaj, coafură şi înfrumuseţare înainte de fiecare tură de muncă, şedinţe foto profesionale, training, cursuri de limbi străine, transport (toate acestea gratuite) plus o plată de peste 300 de lei, zilnic. Acum înţelegi de ce spuneam că e un job la care nu vreau să renunţ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here