Multă lume mă întreabă de ce prefer Lucky Studio

11
1670
model lucky

        Foarte multă lume din cei cărora le-am spus despre jobul meu la Lucky Studio m-a întrebat care sunt toate motivele pentru care am decis să fac asta. Unii au rămas suprinşi, alţii nu înţelegeau de ce am ales tocmai videochatul la Lucky Studio.

Dar, de fiecare dată când prietenii mei aveau aceste nelămuriri, le prezentam pe scurt toate beneficiile de la Lucky Studio, apoi înţelegeau perfect. La fel vei înţelege şi tu după ce îţi voi enumera doar câteva din beneficiile de la studio:

Comisionul oferit de Lucky Studio este cel mai mare din ţară

          Lucky Studio mi-a dovedit că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară chiar din primele zile. Mi-a arătat cât de mult contează mulţumirea angajatelor pentru studio, oferindu-mi un comision progresiv care a început de la 50%.

Acest comision din câştiguri mi-a dat şansa de a câştiga zilnic foarte mulţi bani, care ar fi putut să mă ducă la un comision de 80%. Iar acest comision este cel mai mare din ţară, pentru că oriunde am fost, nimeni nu mi-a mai oferit atât de mult.

350 de lei încasaţi în fiecare zi

          Asta e partea care îmi impresiona cam toţi prietenii: faptul că la Lucky Studio obţin în fiecare zi 350 de lei sau chiar mai mult. Iar dacă stau să mă gândesc bine prietenii mei câştigă suma asta de bani în cam jumătate de lună muncită.

Aşadar, înţelegi de ce prefer Lucky Studio înaintea oricărui alt job în Iaşi. Uimitor a fost că am avut câştiguri chiar din prima zi. Am obţinut în primele zile sume între 150 şi 210 lei şi asta m-a încântat, mai ales că nu aveam experienţă.

Ah! Acesta a fost încă un lucru care mi-a plăcut la studio. Nu mi-au cerut ani de experienţă, precum cer angajatorii români. Lucky Studio a preferat să mă angajeze aşa şi să-mi ofere training, aşa cum se face.

Un program de muncă pentru priorităţile mele

          Una din cele mai interesante părţi la Lucky Studio este faptul că am putut să muncesc când şi cum am dorit. Faptul că la studio am timp să mă distrez, mă ies cu prietenii datorită programului lejer de muncă este ceva senzaţional.

Am putut să aleg să lucrez pe zi 7, 8 sau 9 ore, a câte zile pe săptămână am vrut. Puteam lucra chiar şi o zi, dacă asta era dorinţa mea. Este limpede de ce am ales Lucky Studio, pentru că numai din câteva beneficii demonstrează că este unic.

Dacă ar fi să le enumăr pe toate, mi-ar lua o zi întreagă, probabil. Dar asta poţi descoperi şi tu la Lucky Studio, la interviul cu Claudia. Poţi încerca J

 

 

 

11 COMENTARII

  1. Vorbeşti foarte frumos despre acest studio de videochat. N-am mai întâlnit oameni care să vorbească aşa frumos despre jobul lor. Chiar eşti aşa de încântată, sau spui doar aşa?

  2. Vorbeşti foarte frumos despre acest studio de videochat. N-am mai întâlnit oameni care să vorbească aşa frumos despre jobul lor. Chiar eşti aşa de încântată, sau spui doar aşa?

  3. Mi-aş fi pierdut timpul să scriu asta dacă nu aş fi crezut în ce am scris? Crede-mă, nu sunt genul de persoană căreia îi place să piardă timpul. Sigur că sunt foarte mulţumită ! :*

  4. Este controversat pentru că oamenii se tem de nou, dar dacă ar vedea cu ochii lor ce se întâmplă la Lucky Studio, şi-ar schimba părerea. Iar prietenii mei deja au înţeles de ce îmi place Lucky Studio şi mă susţin. 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here