Pot face vacante in strainatate mult mai usor. Castig destul la Heylux!

6
1571

De vreo 3 ani de zile tot mergeam in strainatate la munca si anul acesta m-am saturat sa tot fac asta. Eram plecata in Anglia de la 18 ani si nu-mi placea ca nu puteam lucra in tara mea pentru a avea un trai decent. Asa ca am cautat o solutie si jobul de la Heylux mi-a aparut in cale.

Eu stiam cate ceva despre videochat, dar niciodata nu m-a interesat sa aflu mai multe pana n-am vrut sa lucrez chiar eu ca model de videochat. Cand mi-am propus sa fac asta, am intrat pe mai multe forumuri si m-am documentat inainte, asa afland despre jobul de la Heylux Iasi.

La interviu am aflat un lucru care m-a facut sa vreau sa lucrez la Heylux

 Heylux Iasi

Am vazut acolo ca modelele de videochat castiga zilnic bani si-am intrat pe site-ul lor oficial www.heylux.ro, de unde am luat si numarul pentru a suna sa merg la interviu. Venita acasa in concediu, mi-am gasit timp sa merg la interviu si la Heylux, asa cum vorbisem la telefon cu managera studioului.

Dupa prima zi de interviu la studio, am renuntat la jobul din Anglia si m-am angajat direct ca model de videochat. Fara sa ma gandesc la prea multe, am semnat contractul de angajare in videochat la Heylux pentru ca m-a atras ideea de a castiga in fiecare zi bani pana la 800 de lei.

Am vrut sa vad daca e chiar adevarat, daca se castiga banii astia, pentru ca daca era sa fie asa, nu mai eram nevoita sa tot plec prin strainatate. Mi-am incercat norocul si uite ca si astazi lucrez la Heylux, avand cateva luni bune de cand sunt model de videochat aici.

Cu banii pe care ii castig aici, traiesc fara stres in Iasi

 Heylux Iasi

De fapt, din prima zi am constatat ca jobul de la Heylux este cel care ma poate scapa de problemele financiare avute. Pentru ca, la orice job am fost pana atunci, n-am mai castigat din prima zi 190 de lei. Absolut niciodata n-am castigat suma asta din prima zi, iar la Heylux am castigat-o.

Normal ca asta mi-a dat incredere si-am continuat sa tot lucrez aici, astazi avand un venit zilnic intre 380 si 440 de lei. Chiar si cate 190 de lei in fiecare zi era bine sa fi castigat, tu stii? Daramite peste 300 de lei zilnic. E clar ca nu mai plec in nicio tara straina! Cel putin nu sa lucrez, poate doar in vacanta. Banii castigati la Heylux sunt indeajuns pentru a duce o viata confortabila in Iasi.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here