Pot sa am grija de familia mea de cand lucrez la Lucky Studio

10
2058

De obicei, lumea se asteapta de la o mamica singura sa auda numai povesti triste. Dar eu nu voi incarca emotional pe nimeni cu asa ceva, pentru ca viata mea nu este deloc trista. Pentru a le oferi copiilor mei totul, eu m-am angajat la Lucky Studio Iasi, iar cu jobul de model de videochat de aici ei au tot ce isi doresc.

Asa ca nu, nu duc o viata deloc grea, chiar daca ii cresc singura, pentru ca Lucky Studio ma ajuta foarte mult pe acest plan. Nu stiu cata lume este de acord sau nu cu videochatul si cata lume ma va judeca, dar pe mine nu ma intereseaza aceste aspecte.

Atata timp cat am un job care imi permite sa stau si cu copiii mei si sa le mai ofer si o viata buna, fara lipsuri, atunci e jobul perfect pentru mine. Indiferent de faptul ca este vorba de videochat.

De ce este videochatul Lucky Studio benefic pentru femei?

1347124263-914085-0277748_www.nevseoboi.com.ua

Ba din contra, as putea spune. Acest job in Iasi este chiar foarte bun pentru femei, pentru ca statul in fata unui calculator si vorbitul sunt la indemana oricui. Ce poate fi mai usor de atat? Daca stau sa ma gandesc bine, toate femeile care se simt libere ar visa sa aiba un asemenea job.

Totul a inceput in momentul in care copiii mei au crescut si trebuia sa am ce sa le foer ca mama. Avand un job de bucatar, mai tot timpul eram plecata de acasa, asa ca solutia cu videochatul m-a ajutat foarte mult.

Am peste 5.000 de lei lunar la Lucky Studio, spre deosebire de vechiul job

404936-1920x1080

La restaurant era deschis mai mult noaptea, pentru ca asa era politica afacerii. Iar eu lucram pe ture de noapte, uneori si ziua, dar salariul era doar de 1.400 de lei. Lumea imi spunea sa ma simt norocoasa ca am si banii acestia, pentru ca in mod normal se ofera minimul pe ecomomie.

Dar eu cu ce sa-mi fi crescut copiii, daca aveam cheltuieli si o multime de lucruri de facut? Normal ca am apelat la acest studio de videochat din Iasi, pentru ca stiam ca se castiga bani in fiecare zi.

Iar pe langa faptul ca urma sa ma bucur de bani intre 300 si 800 de lei zilnic, mai puteam profita si de un program super flexibil, pe care mi l-am facut dupa bunul plac.

Asa, am ales ce ture de munca am dorit, a cate ore si zile am vrut, pentru a putea sta mai mult timp cu copiii mei. Astazi, ei se bucura foarte mult de pe urma jobului meu de la Lucky Studio, pentru ca nu le lipseste nimic.

10 COMENTARII

    • Bineinteles ca pe cea de dimineata, cand copiii mei sunt la scoala. Termin la 3, si numai bine ii iau de la gradinita si de la scoala si stau cu ei.

  1. E bine macar ca n-a trebuit sa pleci din tara si sa ii lasi pe mana cine stie cui, e mai bine ca esti acasa cu ei si le poti oferi o viata buna de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here