Poți să mă invidiezi pentru programul meu super flexibil de la Lucky Studio

0
1709
luckystudio

Sunt Ramona şi sunt angajată a studioului de videochat Lucky Studio Iaşi, mai exact model de videochat. Sunt aici de 1 an şi jumătate şi pot spune că îţi recomand şi ţie să încerci un asemenea job. Ştiu că poate videochatul nu intră exact în ceea ce te gândeai tu că vei lucra, însă se merită, îţi spun eu. Îmi place să cred că, de eşti fericită cu ceea ce faci, totul merge ca pe roate. La mine este aşa şi nici nu are cum să fie altfel, dacă am un asemenea program super flexibil. Da, programul meu de muncă aici este foarte lejer şi îmi permite să îl schimb de fiecare dată, după cum vreau.

În videochat, de cele mai multe ori, ţi se cere să lucrezi cât mai mult, pentru a aduce cât mai multe încasări. Însă, în cazul studio-ului Lucky Studio din Iaşi nu este deloc aşa. Lucrez cât pot, cât vreau, deoarece am programul uşor. De asta şi din alte cauze, Lucky Studio Iaşi este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din toată ţara. Nu mă pot plânge de nimic aici. Munca e muncă, pauza e pauză şi aşa mai departe.

Îţi voi spune că programul de muncă se împarte în 3 ture pe zi: dimineaţă, după-amiază şi noaptea. Ţine de tine pe care o alegi şi în ce perioadă a zilei te poţi concentra cel mai bine. Fiecare dintre aceste perioade îşi are cele două opţiuni de program, după cum urmează:

  • Tura de dimineaţă: 07:00 – 14:50 ori 08:00 – 15:50
  • Tura de după-amiază: 15:00 – 21:50 ori 16:00 – 22:50
  • Tura de noapte: 22:00 – 06:50 ori 23:00 – 07:50

Tot nu te convingi de cât de tare este să lucrezi în videochat la Lucky Studio? Trebuie să adaug ceva la ce ţi-am spus până acum. Dintre toate aceste variante, oricare tură şi perioadă a zilei îţi convine, o vei alege şi nimeni nu te va va obliga să vii dimineaţa, seara sau altădată. E în funcţie de preferinţele tale. La fel, dintre toate turele de lucru, poţi lucra exact oricâte vrei tu, fără probleme. Dacă ai chef doar de o anumită zi, atunci se poate doar aşa, pentru că este vorba despre Lucky Studio. Pe lângă asta, îţi poţi schimba şi tura cum vrei tu, dacă vrei să reprogramezi, dar trebuie să anunţi înainte. Mai bine de atât nu poţi găsi în altă parte – m-am convins din propria experienţă de asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here