Preziosa mi-a oferit cel mai bun job in videochat din Iasi

0
1497

In timp ce foarte multe femei din Romania inca tanjesc la o viata precum in filmele de dragoste, eu am parte de asta zilnic, cu jobul meu de model de videochat de la Preziosa. Nu mai trebuie sa visez la o viata perfecta asa cum faceam inainte, pentru ca am tot ce-mi trebuie cu Preziosa.

Gandeste-te ca acum, orice moft si orice dorinta am, indiferent de ora si de zi, eu pot avea. Asta pentru ca am bani, iar banii deschid orice usa si orice oportunitate. Asta am constatat de cand fac videochat la Preziosa si obtin zilnic peste 300 de lei.

De la viata simpla pe care o aveam inainte, acum ma bucur de o viata in care nu-mi lipseste absolut nimic. Oricand doresc sa fac ceva, fac, si daca vreau ceva anume, imi cumpar. Este atat de simplu cu videochatul de la Preziosa.

Preziosa imi asigura sedinte foto, machiaj, transport si training gratis

Pot spune chiar ca acest job in Iasi le are pe toate. In primul rand, imi ofera transport gratis zilnic. Deci nu trebuie sa mai fug dupa autobuz, taxi sau orice alta forma de transport. O soferita de la Preziosa vine pana in fata blocului si ma conduce la studio, iar la sfarsitul turei ma conduce inapoi acasa.

Totodata, am parte de training specializat in videochat, make-up zilnic, sedinte foto si sedinte de infrumusetare oricand este necesar.

In al doilea rand, aici lucreaza doar femei, iar eu am parte de respect si de prietenie. Este un mediu de munca foarte placut, linistit, am propria camera si nu sunt deranjata de absolut nimeni.

Legalitatea, respectul si castigurile sunt normale la Preziosa

Mai mult, Preziosa este legal si am parte de discretie si confidentialitate din partea studioului. Ca sa nu mai zic de intelegere, rabdare si libertate absoluta. Asa cum am venit, asa pot renunta oricand, sunt libera sa fac ce vreau, dar nu vreau sa plec.

La fel de libera am fost si cand mi-am ales programul de munca, metoda de salarizare si modul de a lucra in propria mea camera. Acesta este jobul de vis al tuturor romancelor, mai ales ca este foarte accesibil si totul are loc online.

Desi romancele spun ca nu sunt de acord cu videochatul, majoritatea fac asta, pentru ca este un job usor si foarte lejer. Ca sa nu mai spun ca Preziosa organizeaza si teambuilding-uri odata la ceva timp, ne ofera saptamanal bonusuri si ne respecta si apreciaza precum adevarate diamante! Acesta da job in Iasi care are de toate si stie sa-si trateze cum trebuie angajatele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here