Prietenele ma invidiaza pentru banii castigati din jobul in videochat de la Heylux

0
2237

 Sunt in ultimul an la liceu si a trebuit sa-mi gasesc deja un job in Iasi pentru ca nu ma mai descurcam de una singura. Eu locuiesc de ceva timp pe la verisori de ai mei, sau pe la alte rude pentru ca am avut o situatie mai dificila. Fiindca urmeaza sa merg la facultate, mi-am zis ca ar fi bine sa-mi caut un job in Iasi si sa ma mut singura.

A fost bine ca m-am putut angaja in videochat la Heylux, pentru ca am 19 ani. Fusesem data mai tarziu la scoala si de asta am 19 ani in clasa a 12-a, dar lucrul acesta este bun pentru ca la Heylux nu angajeaza daca nu ai peste 18 ani (ceea ce inseamna ca e legal).

Jobul de la Heylux m-a ajutat cu un program de munca flexibil

Am tot stat si mi-am zis ce job in Iasi mi s-ar potrivi, ce as putea face ca sa-mi pot imparti si cursurile la liceu si munca, si-asa mi-am dat seama ca videochatul ar fi bun. Numai bine ce auzisem de Heylux de la niste colege de prin liceu si-asa am zis ca acolo ma duc.

Primirea mea acolo a fost una minunata, bineinteles, si a fost normal ca dupa aceea sa vreau sa lucrez acolo, cand am vazut cat de super e. Mai super a fost ca mi-am putut face si-un program de munca in asa fel incat sa pot merge si la ore si puteam sa ma mai si distrez.

Avand in vedere ca la Heylux pot lucra si cate 7 ore intr-o tura, pe ce tura vreau eu si in ce zi vreau eu, mi-a fost foarte usor. Norocul meu a fost sa am “lipici” ca sa spun asa la admiratorii online, care erau innebuniti de frumusetea si tineretea mea si-asa am reusit sa castig bani o multime.

Castig banii la care ar visa toate prietenele mele. Heylux e grozav!

Absolut in fiecare zi castigam cam cate 350 de lei din videochat la Heylux si n-aveam chiar nicio grija. Deja devenise o obisnuinta sa castig banii acestia. Si numai bine m-am mutat si singura in chirie si mi-am si luat o multime de haine noi de firma, ceasuri de la cele mai misto branduri, parfumuri, accesorii, pantofi si tot ce mi-a mai placut mie.

Am devenit invidia liceului. Toate fetele voiau la un moment dat sa aiba ce am si eu, nu le venea sa creada cat de multe lucruri frumoase am eu. E super sa pot fi independenta de la varsta asta. Multumesc, Heylux!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here