Primul meu job: model de videochat la Lucky Studio Iași

0
1387
lucky studio chat

Pentru a avea tot ce îţi doreşti în viaţă, trebuie să munceşti mai întâi. Nimeni nu-ţi dă nimic pe tavă, dar te poate ajuta totuşi. Aşa mi s-a întâmplat şi mie cu Lucky Studio Iaşi. Ce este mai exact Lucky Studio? Acesta este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din toată ţara. M-ai întreba poate cum am ajuns să trag această concluzie. Îţi zic ca din propria experienţă. M-am interesat, am mers la studio şi m-am angajat. Vorba vine că eu m-am angajat, de fapt cei de la Lucky Studio m-au primit în echipa lor de modele.

Primul loc de muncă

Eu, la început, nici nu ştiam ce face un model de videochat. Mă gândeam că pozează în diferite ţinute, la fel ca un fotomodel. Adevărul nu este departe. Era vorba de primul meu job, aşadar nu aveam experienţă deloc. Însă, nu asta i-a interesat. M-au primit la ei, mi-au oferit condiţii şi cred că şi tu ai putea fi tare fericită dacă ai veni aici. Nu este ceva ce nu poate face o femeie în viaţă!

Mi-am dorit să am bani să îmi închiriez un apartament mai bun în Iaşi. Mai mult decât atât, am putut face asta şi chiar am de gând să îmi cumpăr unul doar al meu. Nu este tocmai simplu şi nici nu aş putea să fac asta din prima lună lucrată. Însă pe viitor, după câteva luni aici, mă vei vedea la casa mea. Asta îmi place la acest studio de videochat ieşean – că te ajută să îţi vezi visele cu ochii. Mai am şi alte dorinţe, dar le las pe mai încolo. O maşină a mea aş dori, mai multe vacanţe în ţări exotice şi aşa mai departe.

Avantajele vieţii de model de videochat

Pot spune că pentru un prim job, a fi model la Lucky Studio Iaşi, este mai mult decât orice aş fi crezut. Normal că toate ne dorim ca ceea ce facem să ne placă, dar şi să scoatem bani din asta. Uite că eu le-am îmbinat pe amândouă şi acum am deja 5 luni de când lucrez aici. Nu este mult şi îmi doresc să continui cu această lume. Ce să îţi mai spun, că am parte de tot ceea ce îi place unei femei? Am banii mei, am un loc de muncă profitabil şi am o casă. Pe lângă asta, am haine frumoase şi merg la cafele în fiecare zi.

Ia spune, nu ţi-ai dori şi tu asta? Dacă da, te aştept şi eu şi celelalte colege să te cunoaştem!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here