Sfatul meu pentru încurajarea româncelor

0
1504
Lucky Studio Iasi

Femeile trebuie să se sprijine una pe cealaltă şi să stea împreună împotriva tuturor obstacolelor cu care se confruntă în fiecare zi. Prin încurajarea şi sprijinul oferit celorlalte femei, ne permitem una alteia să ne atingem potenţialele maxime. Uite cum aş putea eu să dau un exemplu pentru toate reprezentantele sexului feminin din România. Sunt model la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi şi sunt o persoană demnă şi care este independentă datorită faptului că lucrez pentru mine, că am viaţa mea şi propriile resurse financiare la îndemână tot timpul. Pot spune că ceea ce câştig la studioul de videochat este destul de mult, mai ales faţă de alte femei lucrătoare din ţară la noi.

Ce trebuie să ştim şi să gândim despre femeile din jurul nostru? Uite, de exemplu în videochat, eu am învăţat cum să apreciez şi să accept toate tipurile de femei din jur. Indiferent de tipul corpului (şi sunt diferite tipuri corporale la studio), indiferent de religie, de orientarea sexuală sau de stilul în modă, suntem femei şi trebuie să rămânem unite în faţa tuturor provocărilor. Noi aici la Lucky Studio Iaşi suntem prietene, colege şi ieşim împreună, ne oferim sfaturi una alteia şi ne bucurăm de succesul vreuneia dintre noi. Prin faptul că am o viaţă independentă şi nu am parte de sprijinul vreunui bărbat sau a familiei, demonstrez femeilor din toată ţară că se poate şi pe cont propriu. Chiar dacă lucrez în videochat şi multe ar zice pas, eu susţin că este un loc de muncă foarte profitabil care ajută mult o mare parte a populaţiei feminine a României.

Sunt un model pentru femeile din jur. Chiar dacă nu vă vine să credeţi, multe alte prietene şi cunoştinţe mă admiră pentru ceea ce fac, pentru faptul că mi-am găsit o cale în viaţă şi pentru faptul că nu m-am sprijinit de nimeni altcineva pentru a-mi găsi drumul cel mai corect în viaţă. Prietenele mele îmi spun mereu că sunt stilată, că sunt modestă şi că nu îmi afişez aere, dar că am un caracter puternic şi că le ambiţionez a face mai mult pentru propriile vieţi. Fiecare femeie ar trebui să aibă câte un model în viaţă iar eu sunt mândră că am devenit aşa ceva pentru o parte dintre acestea. A fi model la Lucky Studio Iaşi îţi poate oferi multe avantaje şi te poate ajuta să îţi depăşeşti temerile şi fricile de a rămâne neangajată în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here