Sfaturi pentru conversaţiile cu prietenii virtuali

0
1558
Lucky Studio Iasi

Se spune că bărbaţii sunt de pe Marte şi femeile de pe Venus, pentru că reprezintă nişte caractere total opuse, dar care se completează la un moment dat atât de bine. Fiecare dintre noi are câte un suflet pereche, însă acest suflet pereche nu ţine neapărat de o persoană care să ne fie alături prin căsătorie sau care să fie de sex opus. Putem să considerăm că sufletele noastre pereche sunt prietenii noştri, fie cei fizici pe care îi cunoaştem din copilărie, fie cei virtuali pe care ajungem să îi cunoaştem la un moment dat în viaţa noastră.

Prietenii din videochat-suflete pereche

Aşa mi-am întâlnit şi eu sufletul pereche în videochat, lucrând la studioul Lucky Studio Iaşi. El este, mai exact, unul dintre prietenii mei virtuali cu care conversez cu plăcere în fiecare zi. Ce vorbesc eu cu el şi cum ajung să mi-l fac plăcut în fiecare zi? Am aici câteva sfaturi despre cum o fată-model de videochat ca mine-poate să îşi facă admiratori şi amici eterni în spaţiul virtual.

Nu toate femeile sunt la fel, exact ca şi în cazul bărbaţilor. De exemplu, la noi la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi, fiecare model are propriul stil de lucru şi propriile idei despre cum să comunice cât mai eficient cu cei din mediul virtual. Aşadar ce trebuie să faci şi cum trebuie să gândeşti dacă vrei să-ţi câştigi prieteni în videochat?

Priveşte dincolo de aparenţe şi observă persoana în sine

De dedesubtul hainelor şi a înfăţişării de zi cu zi, cu toţii suntem nişte persoane frumoase şi bune, cu gânduri şi sentimente umane. Cu toţii avem nişte momente mai proaste din care ieşim mai greu, dar avem nevoie de oameni cunoscuţi şi aproape care să ne scoată din impas.

Aşa fac şi eu cu prietenii mei virtuali dragi, care uneori când vorbesc cu ei se simt deprimaţi şi au nevoie de consolare. Fiind model de videochat la Lucky Studio Iaşi, am învăţat că trebuie să privesc dincolo de aparenţe şi să observ persoana şi felul ei de a fi.

Fă-ţi timp să construieşti o punte de legătură cu omul din faţa camerei

Ca model de videochat, oriunde nu numai la Lucky Studio Iaşi, trebuie să te foloseşti foarte mult de această practică şi nu trebuie să uiţi în nici un moment al vieţii tale că cei din faţa camerei web sunt de fapt nişte oameni şi ei şi vor a fi cunoscuţi mai bine şi făcuţi să se simtă mai bine.

Comunică în fiecare zi mai mult şi mai mult, află ce le place prietenilor tăi virtuali şi fă tot posibilul să le aduci zâmbetul pe buze, pentru că asta contează de fapt cel mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here