Şi în România poţi face carieră

0
1956
videochat

Susţin cu tărie că şi în România poţi face carieră ca femeie, chiar dacă noi suntem de cele mai multe ori desconsiderate din cauza faptului că nu ne-am pricepe la fel de bine la afaceri, că nu am putea respecta la timp deadline-urile şi că nu am putea să ne organizăm la fel de bine ca bărbaţii. Ei da? Va spun vouă tuturor bărbaţilor care citiţi acest blog că nu este deloc aşa. Eu am reuşit în viaţă şi pe cont propriu, fără ajutor din partea rudelor, fără bani daţi, fără recomandări şi nepotisme.

Femeile în businessul românesc

Da, există persoane de gen feminin care fac aceste lucruri mai mereu şi care reuşesc să ajungă în vârful piramidei pentru că au decis să profite de situaţie dacă au avut şansa, însă eu nu mă număr printre aceste persoane. Sunt o femeie independenta şi realizată. Sunt într-un business care mă avantajează şi ştiu exact cum să mă ocup de afacerea în care sunt implicată şi căreia mă dedic deja de câţiva ani buni. Sunt managera studio-ului de videochat Lucky Studio din Iaşi şi am realizat în tot acest timp că pot avea de câştigat şi mai ales ca femeie din acest domeniu atât de ofertant în România.

Posibilitatea avansării în post

Sunt o femeie printre femei şi tinere în cadrul studio-ului meu din Iaşi şi mă mândresc cu bunul mers al afacerii, cu încasările pe care le avem şi cu frumuseţea şi inteligenţa modelelor noastre. Tot staff-ul studioului de videochat Lucky Studio Iaşi este format din reprezentante ale sexului frumos şi aş putea adaugă ambiţios. Noi suntem fericite şi o adevărată familie aici la Lucky Studio şi ne ajută foarte mult ideea de a nu avea nici măcar un bărbat printre noi. Bărbaţii ar putea să ne dezechilibreze mersul bun al lucrurilor în ideea că fetele modele aici nu s-ar mai simţi în largul lor, pentru faptul că s-ar simţi supravegheate şi judecate după aspect şi după felul în care lucrează.

Nu, noi suntem o echipa unită şi chiar dacă posturile noastre diferă ca rang, de la cele inferioare la cele superioare, nimeni nu este de fapt mai puţin în măsură de a-şi da cu părerea şi de a putea avansa în statut. De exemplu, avem fete aici la studio care după ce au încercat o perioadă bună de timp jobul de model de videochat, au ajuns să lucreze şi pe alt post, cel de trainer. Astfel, un trainer aici la Lucky Studio este un fost model profesionist de videochat care datorită cunoştinţelor şi experienţei ajută pe modelele nou-venite să îşi între în rol mai uşor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here