Stop vieţii plictisitoare!

0
2581
lucky

Am zis stop vieţii plictisitoare şi am plecat de acasă ca să îmi construiesc un stil de viaţă mai pe placul meu şi care să îmi mulţumească ego-ul imens. Nu îmi mai plăcea să stau mereu cu ai mei, să mă simt tot timpul pe spinarea lor şi să văd că nu mai evoluez în nici un fel. Poate că majoritatea persoanelor care lucrează undeva şi-ar dori să stea mai mult degeaba şi să nu facă nimic cel puţin o luna, însă eu îmi doream din contra, invers.

Terminasem liceul, nu mă înscrisesem la facultate şi nu găseam nimic de lucru prea curând. M-am înscris la şomaj pentru a nu-mi pierde totuşi dreptul de a primi ceva bani de la stat. Am luat banii timp de 6 luni, atâta timp cât se acordă, însă nu se comparau cu un salariu întreg. Nu puteam decât să contribui în casă la cheltuieli şi la plata facturilor, atât. Pentru mine şi pentru plăcerile mele nu mai rămânea nimic. Aşadar m-am decis să fac ceva cu viaţa mea şi am reînceput totul din alt oraş.

Am ajuns la Iaşi şi m-am mutat cu o prietenă. Din prima mi-am căutat de lucru, răspunzând la tot felul de anunţuri pe Internet. Am dat şi de studioul Lucky Studio Iaşi şi m-am programat la un interviu. M-au plăcut, mi-a plăcut ce este acolo şi cum se poate câştiga şi am intrat în lumea modelelor de videochat. Nici până acum nu regret această decizie. Dacă înainte spuneam că viaţamea era plictisitoare şi nu mă simţeam deloc valoroasă sau că pot face ceva pentru mine, iată că acum mi-am dat seama de contrarul acestor vorbe.

Sunt o norocoasă de la Lucky Studio Iaşi, mă înţeleg cu colegele în limita colegialităţii şi îmi iau banii câştigaţi uşor şi repede în fiecare zi. Acum nu mă mai plâng de nimic, poate de lipsa de timp, pentru că jonglez între jobul de la videochat şi între cursurile de anteprenoriat pe care le fac pentru viitorul meu. Îmi place să risc şi asta s-a văzut, dar dacă nu rişti, nu câştigi-era şi o vorbă, aşadar am ajuns unde am vrut: pe banii mei şi pe munca mea.

Acum îmi pot ajuta părinţii şi familia mult mai mult şi ai mei sunt mândri de mine că lucrez, că sunt în Iaşi şi că sunt fericită. Dacă eu sunt fericită, ei sunt fericiţi şi viceversa. Mulţumesc, Lucky Studio pentru şansă şi mulţumesc mie pentru ambiţie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here