Sunt cea mai fericita mamica de cand castig bani pentru copilul meu la Lucky Studio

7
1693

Crezi ca este fericire mai mare pe lumea asta decat aceea de a fi mama? Eu am nascut acum ceva timp si ma temeam ca n-o sa am ce sa-i ofer copilului meu, dar din fericire m-am angajat intre timp la Lucky Studio si jobul acesta ma implineste, pentru ca n-as fi crezut ca-i pot cumpara atatea lucruri copilasului.

De cand m-am angajat la Lucky Studio, i-am luat vreo doua carucioare din alea de bebelusi, foarte scumpe si misto, hainute de printesa cate si mai cate, papucei, rochite, jucarioare. Oh, ce copil frumos am si cat de frumos o rasfat din ce bani castig la Lucky Studio!

Daca nu castigam zilnic bani din videochat la Lucky Studio, nu ma descurcam cu copilul

Gandeste-te la toate lucrurile de care are nevoie un copil, inmulteste-le cu 2 si imagienaza-ti ca asta ii ofer eu fetitei mele de cand sunt model de videochat la Lucky Studio. Daca nu as fi fost model de videochat aici, nici in ani de zile nu mi-as fi permis in cateva luni aceste lucruri.

Numai un carut din ala este vreo 1500 de lei, iar la jobul vechi pe care-l aveam abia, abia castigam 1200 de lei pe luna. Despre ce vorbim? Nu mi-as fi permis sa-mi cresc fetita asa cum voiam nici in ruptul capului! Partea frumoasa este ca nu trebuie sa stau departe de ea pentru ca am acest job.

Cu alte joburi in Iasi asa s-ar fi intamplat, dar cu jobul de model de videochat de la Lucky Studio nu. Sunt momente cand ma loghez de acasa in timp ce ea doarme, momente in care e la tatal ei si pot merge la studio si uite asa nu stau sa am griji si nici sa-mi las copilul sa fie crescut de altii.

Am un program lejer si-mi pot creste fetita de una singura cu banii castigati la Lucky Studio

Eu imi cresc fetita si asta e cea mai mare bucurie a mea, ca nu trebuie sa plec departe sau sa o las pe cine stie unde cat timp lucrez. Iubesc lejeritatea asta pe care o am cu acest job in Iasi. E totul relax, frumos, nu trebuie sa ma agit prea mult pentru a castiga macar un 200-300 de lei pe zi la studio.

Sunt zile cand castig chiar si cate 600 de lei pe zi la Lucky Studio, din videochat! Videochat=vorbit pe net cu membri de pe site-urile de videochat. Daca nici acest job nu mi se potriveste manusa, nu stiu care! E perfect, pur si simplu.

7 COMENTARII

  1. Stiu ca-s scumpeeee. Eu cand am nascut anul trecut, am cheltuit vreo 5000 de lei lejer numai pe hainute si pe aparaturile pentru copil. M-am bagat in datorii rau 😐

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here