Top 3 secrete in castigurile din videochat de la Heylux Iasi

5
1792
heylux iasi
heylux iasi

 De cand m-am angajat acum 5 luni la Heylux Iasi si am jobul de model de videochat, o spun sincer ca mi-am dat seama ca nu mai vreau alt job. Din cateva simple siretlicuri si secrete, castig sume de bani in fiecare zi pe care inainte nu le castigam nici intr-o saptamana, doua la vechiul job.

E atat de simplu sa castig banii acestia, incat nu m-as mai complica sa fac altceva. Din moment ce la Heylux nu ma strofoc prea tare si castig sume uriase de bani, de ce as mai vrea sa fac altceva? Ar fi pierdere de timp, sincera sa fiu. Dintre un job in vanzari, un job la restaurant sau orice altceva si un job ca model de videochat la Heylux, as alege mereu jobul de la studio.

Mi-e mai convenient si-am sa-ti spun si de ce. Sunt 3 secrete care-mi aduc castiguri de senzatie la Heylux Iasi si pe care vreau sa le impartasesc cu tine.

  1. Zambetul este primul secret pentru a castiga bani din videochat

    heylux iasi
    heylux iasi

In primul rand, pentru a castiga sume incepand de la 300 si pana la 800 de lei zilnic asa cum se castiga la Heylux, sunt anumite siretlicuri ce trebuiesc invatate. Odata ce prinzi acele siretlicuri, iti devine usor sa castigi peste 300 de lei zilnic.

Stii care este primul? Primul este zambetul. Exact, foarte multe modele de videochat nu stiu ca pentru a castiga bani in acest domeniu, trebuie sa zambesti mult. Admiratorii online au familii acasa si sunt satui de femei suparate si bosumflate. Atunci cand intra pe pagina mea sa dea bani pentru a vorbi cu mine, vor sa ma vada vesela. Asa ii bine dispun si pe ei.

  1. Pentru a ajunge la peste 3.000 lei saptamanal, trebuie sa am grija cum ma imbrac

Pe langa castigurile zilnice de la Heylux, sa stii ca mai am sansa sa castig si bonusuri de la 300 de lei si pana la 3.000 de lei, in fiecare duminica. Pentru a avea castiguri cat mai mari si pentru a primi aceste bonusuri, eu imi schimb tinutele de 2-3 ore pe tura de munca.

Poate tu, ca model de videochat, consideri ca nu este important, daca stii despre ce vorbesc. Dar iti spun eu ca este important, pentru ca fiecare tinuta noua atrage un alt tip de admirator online care-ti poate aduce mii de lei.

  1. In videochat, la Heylux, e de ajuns sa fiu eu insami pentru a castiga bani!

heylux iasi
heylux iasi

Nu in ultimul rand, un al treilea secret in castigurile din videochat la Heylux este atitudinea in fata camerei. Poate multa lume are impresia ca trebuie sa faci nu stiu ce anume ca model de videochat. Nu, gresit.

Ca model de videochat eu trebuie sa fiu doar simpatica, sa ma comport frumos si sa fiu naturala. Fiind eu, atrag o multime de admiratori online. Si vrei sa spui ca statul online in timp ce te distrezi nu ti se pare benefic, mai ales cand castigi sumele astea de bani?

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here