Vacantele mele sunt mult mai frumoase de cand lucrez in videochat la Heylux Iasi

10
2002

Cu cat anii treceau, cu atat mai multe planuri imi faceam, vacante, iesiri, distractii… Foarte multe care s-au adunat, dar care nu au fost realizate niciodata. De ce? Din lipsa banilor, evident. Aveam atatea idei si atatea planuri, dar niciodata nu mi-am permis. Ciudat este ca abia angajarea la Heylux m-a ajutat in aceasta privinta.

Sincer, nu mi-a trecut niciodata prin cap ca tocmai videochatul va fi jobul prin care imi voi indeplini cele mai mari vise. Dar viata are cai nemarginite, asa-i? Iar mie nu-mi pare rau ca am ajuns sa fac videochat la Heylux pentru bani. Nu acum, nu am de ce. Si daca stau sa ma gandesc mai bine, e exact opusul.

Iubesc videochatul la Heylux deoarece e simplu sa stau pe internet

Iubesc ca fac videochat la Heylux. Iubesc sa stau pe internet si sa am parte de-un job in Iasi care e lejer, flexibil, usor de facut, fara stres si fara agitatie continua, fara zgomot. Doar chat online si atat. Chat din care eu castig, dupa cum bine se stie ca se castiga la Heylux, intre 300 si 800 de lei zilnic.

Atata timp cat aceste castiguri in videochat ma vor ajuta sa merg in vacante si unde mi-am propus ani la rand, voi iubi acest job la Heylux. Pana sa merg la Heylux ca model de videochat, de exemplu, nu puteam merge nici pana undeva la 2-3 orase distanta, pentru ca ori nu aveam timp, ori bani.

Acum nu imi mai pun limite. Nimic nu mai are bariera de cand castig bani la Heylux. Acum imi propun sa merg prin Paris, Venetia, Praga, Amsterdam si nu ramane un simplu plan ca inainte. Daca azi vreau sa plec, pur si simplu plec. Am bani sit imp liber de cand fac videochat la Heylux, asa ca nimeni nu ma va opri.

Castigurile de la studio imi permit sa merg peste tot in Europa

Nimeni nu-mi mai spune ce sa fac, nu mai este ca inainte. De cand fac videochat la Heylux fac doar ce vreau, doar ce simt si nimic nu ma opreste din a fi fericita. Dupa cum am visat mereu sa merg peste tot in vacante prin lume, asta am inceput sa si fac.

Dupa prima luna de videochat la Heylux am fost in Florenta, apoi in Milano, Viena si lista a tot continuat. In total am mers in 7 locatii de cand m-am angajat la Heylux Iasi si voi adauga si mai multe locatii la lista mea, pentru ca-mi permit. Merg cate 2-3 zile in aceste locuri si ma bucur de viata asa cum mi-am dorit mereu. As putea vrea ceva mai mult de la viata decat bucuria pe care o am acum?

 

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here