Viaţa mea socială s-a îmbunătăţit

0
1601
Lucky Studio Iasi

Pot spune despre mine multe lucruri şi am de relatat multe poveşti de viaţă, care mai de care mai emoţionante şi care te pot atinge la inimă; în cele ce urmează vreau să-ţi vorbesc despre cât de timorată eram în trecut, în adolescenţă, şi cât de mult m-am schimbat în ultimii ani datorită integrării în societate şi mai ales datorită obţinerii unui job la Lucky Studio Iaşi.

Studioul de videochat Lucky Studio Iaşi

Lucky Studio Iaşi este un studio de videochat foarte popular din Iaşi. Şi-a căpătat un renume bun după angajările făcute şi după mărturisirile modelelor şi a personalului care lucrează aici de mult timp. Pe oricine ai întreba, vei auzi că la nivel de Iaşi, Lucky Studio este cel mai de calitate studio din zonă. Asta se întâmplă datorită a ceea ce impun managerii studio-ului modelelor, dar şi condiţiilor şi ofertelor primite de modele încă de la angajare.

Dar, am spus că vă voi poveşti despre viaţa mea, de fapt doar o mică părticică din aceasta. Nu îmi vine prea uşor să spun tuturor despre cât de rău eram şi cum mă simţeam atunci când eram la şcoală, nu aveam prieteni şi mai eram şi bătaia de joc a lor. De cele mai multe ori, eram ignorată şi mi se mai vorbea doar atunci când, bună fiind la învăţătură, colegii mei doreau să le spun la lucrări sau să le dau tema ce trebuia făcută pe ziua în curs.

O poveste de viaţă aparte

În pauze stăteam retrasă pe holuri sau în fundul clasei citind sau repetând la vreo materie. Nimeni nu mă băga în seamă, eu nu mă băgam în seamă şi de cele mai multe ori când se trezea cineva să mai vorbească şi cu mine, erau doar răutăţi şi ajungeam în final să plâng pe înfundate cu capul pe bancă.

Nu este deloc plăcut să auzi despre asemenea amintiri din viaţă. Nimeni nu ştia despre această situaţie a mea la şcoală. Ştia doar că învăţam bine, profesorii mă lăudau la şedinţele cu părinţii, dar atât. Cercul meu de prieteni se rezuma la o vecină care nici măcar nu era în clasă cu mine. Sufeream şi îmi plângeam de milă, însă când am devenit mai mare, am început să mai spun şi nu şi să mă întăresc singură pentru a răzbate prin viaţă.

Aşa am ajuns în Iaşi şi aşa m-am angajat după liceu la Lucky Studio. Stima mea de sine a crescut considerabil şi am început să mă detaşez de toate relele din trecut. Acum, nici măcar nu vreau să îmi amintesc prin ce am trecut şi mă bucur de grupul meu larg de prietene de la studioul de videochat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here