Viata nu mai e scumpa de cand exista joburi ca la Preziosa in Iasi!

0
1210

De ma cunosteai acum un an, ma auzeai mereu cu vorba “Viata e scumpa!” sau “Nu-mi permit”, sau “Nu am!”. Nimic nu era realizabil pentru mine, mai pe scurt, ca tot mi se parea scump si eu… ei bine, eu eram zgarcita :)). Mna, acum si castig mai mult de 50 de milioane lunar la Preziosa, nu mai am de ce sa fiu zgarcita.

Acum ma amuz, de fapt, ca inainte eram asa serioasa si rigida din cauza problemelor cu banii. Dar nu numai mie mi se parea totul scump, deci macar am o scuza, ca sa zic asa. Ca majoritatea romanilor spun ca viata e scumpa aici :)). E adevarat, e scump in Romania totul, daca ai salarii intre 1000 si 2000 de lei pe luna.

Eu nu ma limitez, ca am castiguri prea mari la Preziosa Iasi

Din acesti bani, poti trai doar in orasele mici, limitandu-te la nevoi si atat. Eu nu vreau sa ma limitez. Stiu ca am sansa sa castig mult mai mult la Preziosa. Dupa cum am spus mai sus, castig mai mult de 5000 de lei la studio, asa ca vad un viitor in acest job din Iasi.

In acest caz, nu am de ce sa ma limitez la nevoie, cand pot sa am tot ce-mi doresc, de la distractii, pana la vacante si lucruri materiale de orice fel. O viata am, asa ca zic ca e mai bine sa mi-o traiesc. Am ce pierde? Zi si tu, ca poate eu gresesc. Desi ma insel ca nu esti de parere cu mine.

Nu ne-am nascut sa muncim toata ziua si nici sa ne plangem de cat de nasoala e viata, serioooos. Viata e usoara, oamenii o complica. Stiu, si eu o complicam inainte, pentru ca nu eram model de videochat la Preziosa. Recunosc, dar acum m-am schimbat, ca acum dau orice pentru distractia si relaxarea mea.

N-o sa-ti vina sa crezi ce avantaje are jobul de la Preziosa…

Banii nu mai conteaza, sunt ultima mea problema de cand sunt in colaborare cu Preziosa, cel mai serios studio de videochat din Iasi. E incredibil cum un studio de videochat te poate duce de la stadiul de saraca la FOARTE FOARTE realizata. Bonusuri de angajare mari, bonusuri saptamanale, castiguri zilnic, transport gratuit, sedinte de tot felul, cazare gratis…

Observi cate castiguri si avantaje poate aduce un simplu job in videochat? Poate acum iti dai seama de ce nu mai sunt cum eram inainte si viata mi se pare frumoasa acum, ca eu o fac asa din banii castigati aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here