Visele mi se indeplinesc usor cu jobul in videochat de la Heylux

0
1388

 Cand eram mica aveam o prietena foarte buna cu care mi-am propus sa ajung si la aceeasi facultate. Aveam noi planurile noastre copilaresti, iar cand am crescut tot prietene eram si venise vremea de facultate. Fiind din Suceava amandoua, a fost putin mai dificil pentru ca noi ne doream in Iasi la facultate.

Ai nostri nu ne sustineau cu banii din cauza altor “probleme”, iar eu si ea trebuia sa ne descurcam singure. Ne-am facut planul dinainte si ne-am decis sa ne angajam la Heylux in videochat, pentru ca auzisem ca din asta se castiga bani.

Cu Heylux ne-am bucurat de cazare gratis in Iasi

Dinainte de a incepe facultatea, am vorbit la telefon cu cineva de la Heylux pentru interviu si ni s-a spus ca ni se ofera si cazare daca nu suntem din Iasi. Lucrul acesta mi-a placut foarte mult, pentru ca noi oricum trebuia sa ne mutam in chirie si ne-au scutit de FOARTE multe cheltuieli.

Imediat ne-am facut bagajelele si am mers impreuna la Heylux, unde am vazut conditiile de munca, camerele de logare si colegele de acolo. Dupa aceea, am mers la vila din centrul Iasiului, unde ne-am cazat gratis gratie celor de la Heylux. Eu mi-am ales camera mea, iar prietena mea si-a ales o camera a ei.

Deja totul parea ideal. Amandoua in acelasi studio, cu acelasi job in Iasi si cu aceleasi aspiratii. Am avut parte si de training specializat in videochat la Heylux, deci banii au venit foarte usor, chiar din primele zile. Asta pentru ca atat eu, cat si prietena mea primeam si suport online si tot ce voiam din partea fetelor de la Heylux.

Ne permitem distractii, iesiri si avem si timp de facultate cu acest job

Asa am castigat banii cu care ne-am platit taxele de inscriere la facultate, unde am mers amandoua, bineinteles. Dupa ce ne-am platit taxa de inscriere, trebuia si taxa anuala, jumatate din ea. Dar n-a fost o problema, avand in vedere ca eu castigam intre 300 si 800 de lei in fiecare zi, la fel si prietena mea.

Pot spune chiar ca amandoua ne permiteam o viata de lux pentru niste fete de varsta noastra. Iesiri, cluburi, distractie, bani mereu, cumparaturi, plimbari si chiar si timp de facultate! Asta ne ofera jobul de la Heylux si iubim asta mai mult decat orice. Acum suntem amandoua la facultate si tot la Heylux lucram si ne merge chiar bine.

Avem planuri mari pentru viitor si stiu ca jobul de la Heylux ne va ajuta in orice ne propunem, la fel ca pana acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here